Partioheraldikoille valittiin uusi johtokunta

Partioheraldikkojen ylimääräisessä vuosikokouksessa Turussa 29.3 valittiin yhdistyksen uudeksi puheenjohtajaksi Olli 'Opi' Koskela. Yhdistyksen varapuheenjohtajaksi valittiin Paula Meuronen sekä johtokunnan muiksi jäseniksi Marika Valve, Jarmo 'Heinä' Heinonen ja Visa Liippola.

Koska johtokuntaan saatiin tarpeeksi jäseniä ja kaikki olivat keskustelussa toiminnan jatkamisen kannalla, yhdistyksen purkamisesta ei äänestetty.

Yhdistyksen toimintasuunnitelmaksi hyväksyttiin Opin ja Paulan ehdotus. Uusi johtokunta pitää järjestäytymiskokouksensa 25.4 Helsingissä ja toukokuussa on tulossa jäsenkirje.

Johtokuntaan saa yhteyden sähköpostiosoitteesta heraldikot( ä t )partio.net.

PaHen johtokunta 2009PaHen johtokunta 2009 Suomen Partiomuseossa. Vasemmalta Olli Koskela, Paula Meuronen, Marika Valve ja Visa Liippola. Kuvasta puuttuu Jarmo Heinonen.