Liehuvat Värit

Liehuvat Värit 2012 (168 ja 169)        Partioheraldikot ry: jäsenlehti, Ilmestyy kahdesti vuodessa. Liehuvat värit on Partioheraldikot ry:n jäsenten lehti. Jos haluat lehden luettavaksesi, liity jäseneksi. Vastaava toimittaja: Jarmo Heinonen, Taittaja: Eerika Väisänen Partioheraldikot ry, hallitus 2012 Puheenjohtaja: Jarmo Heinonen, Varapuheenjohtaja: Visa LiippolaHallituksen muut jäsenet: Pauli Ihamäki, Olli Koskela Vuonna 2012 Liehuvien Värien (1-2) lehtien artikkelit: VUOSIKOKOUSKUTSU (Partioheraldikot ry:n vuosikokous järjestettiin lauantaina 9.2.2013 Partioasemalla, Töölönkatu 55, Helsinki.) KEHITTYVÄT VAAKUNAT Henrik Degerman KILTAPARTIOLAISTEN TUNNUKSIA Opi Koskela TUTUSTU KANSALLISARKISTON HERALDIIKKA TARJONTAAN Opi Koskela KUNTAVAAKUNOITA KIRJOISSA JA KANSISSA Opi koskela SUKUSEUROJEN TUNNUKSISTA – TUTKITTUA TIETOA LÖYTYY Opi Koskela(Sanna Kaisa Spoof, Ilkka Nordberg, Anneli Mäkelä-Alitalo: Suvut seuroissa, Tutkimuksia sukuseurojen toiminnasta, Jyväskylä) HERALDIIKKAKURSSI Jarmo Heinä Heinonen  HERALDIIKKA JA SYMBOLIIKKA SEMIOTIIKAN NÄKÖKULMASTA Jussi Tuovinen KALAHAUKAT Jari Kaponen KILTAPARTIOLAISTEN TUNNUKSIA Opi Koskela KOTIMAISIA PARTIOMERKKEJÄ Opi Koskela SYMBOLIIKKAA JA MYYTTEJÄ Jarmo Heinonen (Philip Wilkinson, Myytit & Legendat Ensyklopedia, 2010, DK, Readme.fi, Bonnier) OHITETTU MERKKIPAALU Opi Koskela Partioheraldikot-yhdistys tuli syksyllä toimineeksi 40 vuotta.